kvinnor

allt känns så mycket bättre när du håller på , tack ,

torsdagen den 23 juli

haft några roliga dagar nu , i måndags var jag med jonna och angelica vi kollade på bio , baksmällan , den var faktiskt jättebra. sedan träffade vi minigolfkungen ( andree camillo ) jocke och jesper, kollade på när despelade minigolf sen hamnade vi på mcd, kvällen slutade i min egna älskade säng. tisdagen hjälpta ja till lite hemma , sen åkte ja oin till linköping med min snutta angelica , vi gick lite på stan sen fikade vi sedan tåget hem , åt mat med min familj och sedanåkte vi till sjögarp med rosalie och va där , fiskade , spelade poker och försökte sova vilket inte gick så bra ! dagen där på kom vi in till mjölby igen och åt pizza, träffade emma och spelade minigolf med lite folk :)  , sedan upp till mcd där ja fick höra massa äckligt, BLÄ , mycket mycket skratt med ! kl 1 kom adde och hämtade oss och det slutade med sömn hos angelica vaknade av att pappa ringde och ville ha hem mig, jo klart åkta ja hem , lagade mat , fixade sedan åkte ja till stan med mamma , hittade en bikini och een tröja , sedan hem hit och spela kort med lillan och mor , nu tjatar hon om att hon och jag ska tälta i natt men de får vi se hur de blir, känner att jag vill sova i min säng i natt, i morgon äre fest men tidig hemgång för på lördag åker jag och rosalie med våra familjer till gotland och är borta i en vecka, där blir de inte någon dator men ni når mig på mobilen och sen ses vi när ja är hemma ! ha de gött för de ska jag !


AQ & RA

hej alla vänner, nu är jag hemma igen från en jätte rolig vecka i göteborg, har hänt mycket kul tex moas hand fastnade, det regnade in ( bara ja och sandra som fattar ) fyra tänder , rött&rosa , invigningskillen, hår i bettskenan , SNYGG , olas dans när inte emma moa och sara kan sova händer det grejer och majsan ! veckan tillbringades mycket med sandra , hur kul som helst, nu sitter jag hos angelica rosalie är här med , i kväll vet vi inte vad som händer eller så , det får vi se , vi tar de som de kommer så att säga, på lördag bär det av igen , då till gotland 1 vecka med rosalie och våra familjer . hoppas på bra väder ! men nu ska jag gå , hej med er! 

PS . mina käraste är bäst ja älskar er AQ & RA


lillan


jaha då var det lördag igen , i torsdags tränade jag sen blev de skynda sig för att gå på fest hos millan , eller ja gå,  de blev en buss som tog mig till  skänninge och AQ och co hämtade mig där , sen blev det fest, hade jätte kul , vissa stunder mindre kul kan man säga, men sen när klockan närmade sig 3 tog vi min TUNGA väska och gick skit långt verkligen sen åt ja å grabbarna mackor och gick och la oss , dagen där på blev jag hämtad av angelica, adde och emil, blev stan och äta sen träffa millan och amanda ,  blev dom under hela kvällen , hann men mycket , en plågsam bilresa , hälsa på hos petter , mc´donalds 2 gånger och mycket mycket prat . sen blev det hen till min lilla säng och nu sitter jag här, familjen överger mig ikväll igen , men ngt ska väl jag kunna hitta på ! i morgon berger jag mig till göteborg och kommer hem på lördag . hej så länge !

i dag 9 juli

i går hade vi lite myyys för att linn blev 1 år äldre grattis igen ! på natten sov jag och anglica hos josefin och felicia , blev mycket prat under kvällsmackan och även när vi hade lagt oss, nu gör jag väl inte allt för mycket plockar fram för på söndag åker jag och mitt lag till gothia och spelar, men sen när jag satte mig här och läste mina mail så hittade jag ett från msif kul tänkte jag men , ja klart att i dag ska vi springa , jätte kul ! de tycker inte jag iaf . men sen är de fest ,
ha de bra gott folk  ! just de mobilen är med


8 juli

i dag är det linns dag , grattis pinglan ! i morse vaknade jag av att lillan kom in och sa vi rider snart, de ska finnas mat när vi är hemma, jo snäll som jag är så gick jag upp ocg dushcade och lagade mat , när jag stod där i köksfönstrat ser jag att det börjar spöregna rent ut sagt och lillan ringer och säger vi står under ett träd vi kommer sen,  så nu på morgonen är det faktiskt ganska mysigt att vakna och bo på landet när de går hästar utanför , men jag vill ändå inte bo här . snart är det dags för en promenad , ska bara smälta maten först, i kväll är det träning, vilket jag inte alls är sugen på , men så ligger de till, heeerrrååå


sommarlov

ja som är lite efter som ni vet har skaffat blogg nu ,  kommer inte förstå något eller så men de löser sig alltid, mitt sommarlov har än så länge varit jätte bra , roliga dagar , sol , tjejer , grillning och mys , men ja känner en stor saknad av 9 GH , snart måste vi ses! saknad är även solen nu men det hindrar inte mig från att mysa med alla tjejer hos J&F , sen ska jag hem och sova för i morgon tror jag att jag ska vara med emmy, kan ju säga att jag saknar henne med. på onsdag vet jag att det är någon som fyller år, grattis linn :) men nu ska jag laga mat och sen sova lite innan träningen . ha de bäst pusshej !
ja som är lite efter som ni vet har skaffat blogg nu ,  kommer inte förstå något eller så men de löser sig alltid, mitt sommarlov har än så länge varit jätte bra , roliga dagar , sol , tjejer , grillning och mys , men ja känner en stor saknad av 9 GH , snart måste vi ses! saknad är även solen nu men det hindrar inte mig från att mysa med alla tjejer hos J&F , sen ska jag hem och sova för i morgon tror jag att jag ska vara med emmy, kan ju säga att jag saknar henne med. på onsdag vet jag att det är någon som fyller år, grattis linn :) men nu ska jag laga mat och sen sova lite innan träningen .
ha de bäst pusshej !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0