camilla yrar som vanligt

ska ha svenska nu sedan slutar jag. ska sitta kvar i skolan och göra klart lite av mina arbeten. sen är det dags att möta karolina för ut och gå, mat och sitta i kiosken på herrarnas match, då solfjäderstaden kommer på besök. hade tänkt gå till körskolan men de stänger visst vid 12 så de blev inget med de.  helgen består av jobb match och äta på restaurang med mina kära vänner.. sen är de en skolvecka igen. ja vad kul!
men sen ska jag ha kul med karolina de är faktiskt viktigast!!
med dig är livet som en dans

jag ska sakna dig i morgon

sitter i skolan och har spanska, jätte kul verkligen. hade någon typ av läxa som jag inte gjort. snart ska vi ha lunch till 12.40. sen ska vi redovisa våran geografi och sen lyssna på föreläsning. sen ska jag åka till linköping med jonna och rosalie, sen har jag möte med jobbet. sen var denna dagen gjord med. skönt ! jag vill bara ha helg och umgås med dem jag älskar mest!
tänk framåt.... livet går vidare.
älskade vän !
just denna dag var jag så glad, de fanns inget som va jobbigt.. ibland längtar man tillbaka!
då de var hon och jag!




jag kan sitta flera timmar, jag kan gå igenom allt

sitter i caffis i skolan. går upp tidigt, kommer hit och läraren är sjuk så nu har vi suttit här i 2 timmar, otroligt roligt. för övrigt har jag en onödig lektion kvar, ställer mig frågan, varför gick jag hit? aja är iallafall samhäll med Martin sen kul kul. annars är de väl som de är , sjuk som vanligt, kommer knappt ihåg hur de är att vara frisk och att må bra. de var ett tag sedan nu. sen ska jag till city gross som är favorit affären! kul jul!

du släckte alla ljusen den natten, jag minns varenda sekund, min sorg blev deras glädje för en stund...

tjohej

kom hem runt ett efter en bra dag i skolan.. gilla tjejerna i klassen! hade samhäll, fick tillbaka psykologi proven och hade spanska. och snart ska jag ta tag i mitt liv lite och plugga.. ja fan va kul! ikväll kommer morbror och hjälper mig med matten. och min elaka förkylning vill inte försvinna ..  hörs då kanske
just de på fredag åker jag till linnea, jag längtar redan!
från i fredags när vi firade världens bästa

kvar i nått jag lämnat, för länge sen

sitter i Rosalies soffa , har sovit i en timme. väldigt skönt måste jag säga. skulle slutat 4 men de blev visst 1 istället. i fredags firade vi linnea som fyllde 18 dagen därpå. hon blev snyggis måste jag säga. i lördags jobbade jag och umgicks med felicia. underbart. hade våra skratt som man aldrig glömmer . i går var de två matcher som stod på schemat och fyfan så trött jag var på kvällen när jag kom hem . men de gick ju bra iaf 19-4 och 10-4. sen var de tänkt mys i soffan , men så värst mysig var ju inte jag som somnade och bad mamma bär ut mig till min säng. men icke jag gick ut och la mig och somnade halv 9. och idag har jag sovit massa. känner mig inte super kry alltså !
ska åka till lagman och kolla på träningen för jag själv kommer inte delta.
älskar min mamma mest av allt

linköping

helg igen då, fast denna helg är redan fullbokad näst intill. i dag ska de ätas god mat med släkt, sen efter hoppas jag, karolina, rosalie och malin på tåget till linköping för att fira morgondagens 18 åring. linnea lindmark. ska bli jätte kul att se henne faktiskt, för de va ett tag sen. och hon är söt. morgondagen består av jobb sen återstår det att se. söndag är de två matcher och bra tv dag. men nu ska jag fixa mig, tack för mig, hej !

mina kära vänner

de vill jag bara träffa och mysa med nu. jag har tur att ha såna som dom. de är underbara ! sitter i skolan ingen spanska idag heller. och snart ska vi ha matte och sen två lektioner med bästa martin igen. de kan nästan inte bli tråkigt med den människan ! haha.
bilder på mig och mina kära vänner
<3

just nu

sitter jag i soffan, utan att ha pluggat någonting.. fan jävla skit tid just nu. jag deppar, surar har ingen lust till någonting. vissa säger lev livet du drömmer om, då hade jag inte varit här nu, jag hade suttit i min lägenhet i göteborg med trevligt sällskap , druckit ett glas vin och umgåts med dem jag älskar mest. men nu är de inte så utan här sitter jag, med ångest för att jag måste plugga för att jag har prov, för att jag måste snart börja gå till körskolan. för att jag just nu vill boooort!!! så nu går jag ut och gå med mamma i 2 timmar sedan kommer rosalie, hoppas hon får mig på bättre humör, för just nu vill jag bara gråta
jag älskar er , verkligen

felicia, rosalie och johanna

sitter just nu i skolan och skriker i caffis för felicia och johanna vill att jag ska blogga. har haft en bra helg som ni kanske redan vet. inte haft någon lust att blogga men de kommer igen. idag började skolan igen har inte haft någon riktig lektion, martin kom försent pga östgötatrafiken, på psykologin pluggade vi till provet och spanska blev de inget med. i morgon är de nog andra bullar eller just det jag bakade snickerskakor igår så de ska ja hem och äta, MUMS. ahha ni har väl sett senaste comhem reklamen roligaste !! ahhah puss då

nyår

vill bara meddela er mina kära vänner att mitt nyår var kanon, kunde inte blivit bättre!! först kollade jag på när min mamma som vanligt spelar teater mötte sedan upp felicia på konsum och gick upp till hannab. där var de trerätters och god dricka. den hoppade jag rosalie felicia och linus in i en taxi till elias som stod för en hel del av kvällen, där var de dans och där firades även tolvslaget. sen blev de som vanligt, mötte upp hanna och som påväg hem men då var de andra bullar och efterfest hos ögga till 5! sen sov jag gott.. just nu har jag inga bilder, men de kommer nog !
<3

RSS 2.0