där ja

ligger här i sängen och lyssnar på underbar musik, tänker för övrigt en hel del... jag  vill  inte  somna  ensam. men ska snart stänga av min så kallade emo musik och släcka de vackra ljusen ja har bredvid mig .. trött efter en bra dag !!
<3 , felicia har varit borta ett dygn jag saknar henne redan

kära vänner

jaha, då ligger man här igen. i sin underbara säng. och rosalie som sällskap. idag har vi varit i linköping. bestämde mig för att inte köra nått, men hoppsan hejsan lillebror, ett par nya jeans. ikväll har de varit slappis .. och nu är de dags att nassa tudde som rosalie redan gör hör jag. godnatt kära vänner !!
bilder från helgen
julafton , ja syster och kusiner
göteborgs resan , ni minns va ??

bästa vän

jag har världens bästa vän, ni borde vara avundsjuka. hon är de bästa jag har, hon lyssnar alltid, ställer alltid upp. hon gör allt för mig. vad skulle jag göra utan henne. jag skulle kunna skriva en bok om henne. hon är så underbar. idag har vi haft mysdag och bara pratat och umgåtts. nu ska vi duscha och sova. jag älskar henne mest av allt.
vad skulle jag göra utan dig ?

julmys

igår var de julmys med hanna rossa och killarna. alltild lika trevligt. nästan.
idag har jag sovit städat och börjat fixa lite inför jul. pyntat osv. jag och lillasyster är bäst. borde mamma och pappa tycka. för vi har nästan gjort allt! börjar komma i ordning i mitt rum här ute. mamma har ju tjatat sen ja slällde upp sängen att stolarna ska upp hit och blablabla. nu är iaf stolarna här . resten kanske ja får av tomten i morgon....
<3

lov

så underbart kan jag känna för stunden . men moa dahl vänta du 2 veckor då kommer paniken för alla dina prov som ligger efter lovet. idag har ja fikat med mina gulliga klasskompisar . och efter det har de blivit hanna. ikväll ska jag träna sen vet jag inte riktigt. kan bli soffhäng !!
jonnas student, straxt innan sommarlovet. de va då de !!

mattee

sitter och lyssnar på när per har matte gonomgång, försöker lyssna, men melissa horn tar över mig. känner att sista veckan alltid är lika onödig. jag lär mig ingenting. och de är bara allmänt tråkigt. när jag slutar ska jag fika med felicia, och ikväll ska jag spela match med u-laget
älskar dig mamma

älska söndagar

att gå upp och jobba i morse va ju inte allt för roligt, och att ja inte vet vart fan ja lagt mina jobbkläder, och att östgötatrafiken inte kan nått om tåg. men resten har varit bra, häng med innebandy folket. alltid lika skönt !
ser på favoritfilmen starstruck just nu, dags att sova snart. godnatt !

hoppsan

här ligger jag i min säng, har varit hos ögga på festligheter. nu är de dags att sova, för i morgon är de jobb gäller!! pusssdåååå

engelskaprov

ska snart ha engelskaprov, fifan va taggad. haha har inte ens kollat på de. för igår hade jag en mysdag med min felicia. vi fikade på stan, gick och handlade mat kändes som vi bodde ensama, köpte hårfärg, lagade korvstroganoff vilket vi är bäst på. och färgade sedan mitt hår så nu känner ja mig som vanligt igen . vickan tycker jag är skitsnygg som vanligt!!! när skolan är slut ska jag träffa nadine, världens starkaste människa. älskar dig



mamma sa till mig och felicia att vi hade damp också, de tackar vi för

burrrrr

hihi sitter i skolan och har slutat för dagen, väntar på min bästa vän som ska göra min dag.  fast jag borde plugga engelska. har prov i morgon. hoppas de blir lätt. ellen och vickan vill att ja ska skriva nått om dem så då gör jag väl de...  tycker om er hihi
sitter och lyssnar på min "emo" musik som den också kallas. melissa horn.
- hon spar sig till en man som kan älska som bara kära kan ..
jag älskar dig

melissa horn

hon och jag är nog bästa vänner, jag älskar hennes låtar. de är ju underbara. när man lyssnar på dem kommer de upp sjukt mycket tankar och saker man minns. men de var då det . nu lever vi i nuet som är lika bra, om inte bättre.
- du säger att du minns och att de känns som igår, men de vara för länge sen för att ens komma ihåg. å jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt. de vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen.
tänk om jag moa dahl kunde skriva och sjunga som henne. då skulle jag alltid sjunga.
du och jag . alltid . jag älskar dig nadine

mer bilder från igår








kul kväll, tack alla !

igåååår


igår jobbae jag hårt som vanligt, sedan blev de en kväll med mina älskade innebandytjejer !! här kommer en bild, resten kommer sen , ni är så goa allesammans. nu har vi nyss ätit pizza och ska snart åka och storhandla med hanna och mattias !



jag och lilla pullan

yesterday

två bilder från igår, älskar er flickor
lilla vickan fick ta korten , men ja älskar henne med!

göteborg

varför bor jag inte i göteborg, älskar staden, älskar folket. men vi hade iaf trevligt igår, lite seg dag men annars helt okej. kom hem sent så i morse blev de ingen spanska för mig inte. men nu har jag bara matte och svenska sen slutar jag och då bär de av till linköping med fellangull. ska köpa lite julklappar.  och bara umgås som bara hon och jag kan!



tänk om de vart denna resa igår... LÄNGTAR

wiiiiihoo

hej allesammans
måste bara säga ni är ju för bra nästan 100 läsare igår, hoppas ni har de bra ! kul ! ska också berätta nått kul, i morgon åker jag min klass och paralellklassen till Göteborg. älska staden, älska människorna. nått mer kul är att de är bara 16 dagar till julafton !! men de bästa av allt, MIN hanna kommer hem i kväll. underbart, verkligen underbart!!
älskar dig min vän

taggad

träffade tony krafft förut på väg hem från skolan med rosalie, han började ju direkt som vanligt, sa att vi måste sälja 16 flaskor glögg, någon spekulant ? för att få in pengar till Gothia. då sa ja jag med ? han svarade då ja för du ska ju med och spela. inte va ja hade tänkt hade tänkt glida runt i Göteborg en vecka med mamma, pappa på en ute servering med en kall drink, men glöm de moa du ska spela ! så de är väl bäst man träna ikväll då . yiiipiiiee !

lördag är de inflyttningsferre och ja taggar!!!
bild från fest hos elin, släpper losssss
bild från i somras på Gothia då vi hade as kul

långa nätter

där ute finns en värld av långa nätter. säg är de långa nätters fara, att se de man vill se och vara den man vill vara. och någon att ty sig till, när långa nätter inte blir som man vill....
älskar dig, på ett sätt som bara någon kan

hej

hej ont i ryggen, efter allt slit med väskan, utan att ha några skåp. men idag äntligen får vi våra skååååp. nu är de engelska och 3 lektioner efter lunch , as kul. hörs då
puss då

määttt

varit hos farmor idag, bara ätit känns de som. men gott , de va de . på kvällen va de tradition som vanligt stöpa ljus, jätte kul tänker ni, jätte segt känner jag. i morgon ska jag redovisa på pedagogiska ledarskapen, vilket ja inte kan, har sämst med fakta och vet inte hur jag ska göra. men de löser sig de nog med.
känner att de är dags att få hem hanna nu !!
sötlisa

ugglan

hej kära vänner, felicia va här och gästbloggade förut, bra go är ju hon iaf ! förut när vi åkte bil, såg jag en uggla för första gången i mitt liv, den satt på vägen, stackarn. snart dags att ta sällskap av johnblund känner jag, för i morgon är de en dag hos farmor och en gnutta plugg på de. hur kul som helst. älskar söndagar, men de är ju faktiskt beck med.
jag saknar dig hannis, kom hem!

min favorit

En mysig kväll med mina favoriter, med lite mat, godis och fotboll.

Jag vill bara säga att jag älskar dig min bästa vän moa. 
Jag är så glad att vi blivit så tajta och nära varandra.
Du är en toppen tjej och riktigt snygg om jag får säga det själv :)


En massa pussar från gästbloggaren Felicia :)


förlust

förlorade matchen ikväll mot solfjäderstaden. känns sådär måste jag säga.. lite butt. stukade en fot dessutom. har kollat film med nöttera, och nu ligger jag i min säng och ska sova snart, för i morgon är de jobb, och kanske andra godheter. nattttiii
happpppyydaayy

taggar

sitter hemma, har nyss ätit pyttipanna (föresten smart namn, haha),  packat väskan och nu musiiiiik. de är ju faktiskt match vid 19.00 i motala sporthall ! sugen på kross asså !! kom igen nu alla tjejer ikväll ska vi vinna !!

tömtenatta

igår var vi på tomtenatta, de va helt okej, bara sjukt mycket folk. kön på bikbok efter tio var inte kul alls, därför ställde jag mig vid ingången, de va kaos, nästan värre än ullared. idag är de match mot solfjädern och nu jävlar taggar vi tjejer !!!!  skolan är kanonkul btw .
förtrollad

tack lando

lando sa nyss till mig att modet är så tråkigt. alla har bara svarta kläder, sen kollade han på mig.... bara svart..  han är ju bra go ibland, tycker att ja ska köpa en rosa duffel , nu tänker ni, va fan är duffel.

spanska

just nu har jag spanska, de är ju kanon kul. i morgon får vi reda på våra prov, vet inte riktigt om ja vill veta mitt. igår blev de bara jag och felicia, hanna hade fullt upp att packa och fixa inför tyskland idag. jag och felicia gick och fikade, pratade massa skit som vanligt. alltid lika roligt. men jag fick säga hejdå till hanna i morse iallafall. sen var de dags för träning, kul men lite för lite folk. för i morgon är de dags för match mot solfjädern!! efter skolan ska jag hem till rosalie och plugga, sen tar vi tåget till linköping och myser på steves med hannab med fler. även en titt på tomtenatta!

bästa vän !

skolan

just nu bloggar jag bara i skolan, men nya bredbandet kom idag så nu blir de oftare. sitter i skolan med andre och zeb, försöker skriva klart våra redovisningar på pedagogiskt ledarskap. de går sådär måste jag säga. igår umgicks jag med mina innebandy tjejer på kvällen , och efter skola med HK. igår kväll bakade vi chokladbollar kollade bra film och bara myste.  nu väntar jag på att mina bästa vänner ska säga nu ska vi fika moa. ska nämligen fika med hanna och felicia, i morgon åker hanna till tyskland i sex dagar, jag kommer sakna henne, hon är bra rolig hon. men felicia lämnar mig inte, bra bror !
jdho
jag saknar dig min vän

RSS 2.0