morgon promenix

hallå allihopa, sitter i skolan och kollar på film. började halv tio och innan det hann jag gå upp 6 , gick ut och gick en timme med hanna och tilda , fixa stadig frukot och gå till skolan. bra moa, du är duktig du! dagens planer är körskolan, byta mina jeans som sprack igår. HAHA. och ikväll till hanna igen, tredje natten irad, vi ska ut och gå i morgon med innan skolan. borde koncentrera mig på filmen på spanskan, men fattar ändå inte! kan bli myskväll med bigbrother ikväll igen!
jag och vickan i skolan, fiiiint!

östgöta

ikväll ska jag träna med östgöta. känner mig inte riktigt 100 i kroppen, mår sådär. igår var det göddkväll som vanligt, hos bobban. med emil hanna och martin. nu ska jag äta sen ska jag umgås med mina bästa vänner innan jag åker till linköping!

kul jul

samhällkunskap nu, sen ska jag ta med mig vickan till körskolan, ska sitta där ett bra tag innan de är dags att åka hem och ta tag i mitt liv, nytt liv! ska till hanna och vi ska ut och gå. sen ska vi kolla på BB sen ska vi nanna, lyssna på all i need is you. igår hade jag och karolina typ damp, haha vad skulle jag göra utan henne? de är den enda frågan jag ställer mig själv. skulle känna en saknad utan henne!
barnunge!

hejhej

sitter i skolan som vanligt vid denna tid, ringde nyss och enkätundersökning och de går framåt sakta men säkert! slutar 4 och då sätter jag mig på favoritplatsen körskolan. sen är de dags att träna och en myskväll med johanna ! sköööööönt! känns som det är just den kvällen jag behöver!

söndagsmys

hemkommen till rosalie från jobbet, nu väntas de söndagsmys!

morrrron

sitter i rosalies soffa, igår efter träningen åkte vi hem hit och jag somnade sittandes i soffan.. somnade i sängen innan 12 och sov nästan 10 timmar.. så nu är man utvilad. ska snart åka upp till skogssjön och kolla hur det ser ut inför kvällen, vi ska nämligen jobba lite. men innan vi åker dit ska de hinnas med att äta för klockan 16.30 är det match i lagman! sen befinner vi oss hela kvällen i skögssjön. i morgon åker jag och jobbar i linkan, så kan bli ett linlägg efter de.


snuttigull

sitter i skolan och har svenska, ska tydligen gå igenom nått skit med camilla sen ! sen kommer felluttan och hämtar mig så ska vi äta och umgås, prata en del som kan behövas! sen ska man väl en tripp till körskolan som är så otroligt roligt, sen ska jag träna med östgöta ikväll. alltid lika kul. puss!
sötnos då

sängen

ligger just nu i hannas säng, alltid lika skönt! mys på hög nivå, de ni! haft en kul kväll ! varit i köket mest, tror de är där jag hör hemma. nu ska ja sova! hörs då

saknad

10 mars 2011

hur kul är det att ha spanska med 7 elever, jo men visst de är helt okej. sen är de bara geografi kvar. sen ska jag ta mitt pick och pack och gå till körskolan sen hem och plugga. kan nog bli så att jag sover hos hanna inatt , känner en saknad av henne just nu. kanske ska laga till en redigt go kvällsmat ikväller!

spanksalektion
nya linnet från igår

linköping med rosalie

hallå allesamans . kom hem för en stund sen,  de fanns en del grejer. fick med mig ett par solglasögon, ett linne, en tröja, en top och ett par bikini trosor! där ni allt detta blev bara 340 kr! bra moa dahl! nu kör vi
krya på dig gumman

hejhopp

nu slutar jag för dagen, hehe . åker till linköping med rosalie och fixar pass och lite andra grejor! vi hörs då bloggen!

fiesta

haft en AS göddig helg, med trevligt människor och ytterst lite sömn! men nu ligger jag i hannas säng som vanligt. här kommer några bilder får helgen!
de tackar vi karolina för

läääänge sen

sitter i skolan, de var länge sen jag skrev något här. kan berätta lite om vad jag gjort, förra helgen var full av idrott. fredag kollade jag på fotboll, lördagen spelade vi och slutade 2a. söndagsen spelade jag match och östgöta träning. i veckan har jag varit på körskolan, skolan och fyllt hela 18 år!! den ni... just nu har jag spanska och tagga för en as göddig helg! ikväll ska jag spela match och dricka lite, och i morgon är det 18års fest för amanda och matilda, men innan de ska man hinna med att träna med östgötalaget. och söndag ska jag ligga död i min säng! pusss på de !!!
saaaaknar hannis, och i helgen sover jag hos min sambo.
andra hanna ... hehe

RSS 2.0