längesen

sitter i "min" lägenhet... har nyss gjort egna köttbullar och tillbehör. som är till min sambo, hanna b. här ska jag sitta ett tag till, tills någon kommer och hälsar på mig. ikväll befinner jag mig i lagmanshallen med mina hoooomiiees. har haft stadskörning idag och de gick som på räls. hehe. nu ska jag vila på söfflöcket.

<3 


jag minns de som igår , första gången du log...

gameday

sitter hemma i soffan och lyssnar på melissa, hur bra är inte hon? nyss pratat med johanna i telefon ett bra tag. nu ska de snart lagas mat packa och fixas. för ikväll kommer åby på besök. 
sen ska jag nog träffa johanna och ullis, skönt. prata ut lite. sen är de sängen som väntar för i morgon är de jobb och match!!
ikväll kör vi malin! du får en pus i paus om du vill ;)

fredagskväll, min kväll

såhär min kväll såg ut ett tag in på natten sen blev jag mamma moa. just nu har jag redovisat på spanskan, snart lunch och geografi sen slutar jag för dagen. då ska jag umgås med hanna hela kvällen! hur kul som helst! först hamnar vi nog hos henne och avslutar kvällen i min säng! kan nog inte bli bättre än så, underbart. har saknat henne men hon har ju inte varit hemma eller hos pojken hennes. men ikväll är hon min.
älskar dig min vän

volleyboll

de är ju ganska kul ändå, fast idag vet ja inte hur jag ska tolka de hela. är nog just nu världens suraste människa, för jag vet att ja måste plugga och att ja inte orkar eller vill. felicia lämnade mig här ensam hos alex ett tag för att skjutsa bror hennes och då tänkte jag plugga men vi ser ju hur de går med den saken. haft en ganska bra vecka sen ja bloggade sist, men den kunde varit bätte! men ja har iallafall umgåtts mycket med bra folk! ikväll ska jag försöka ta tag i mitt liv och åka och träna. studiedag igår och den va bra som fan! god mat, köskolan som gick bra, bra folk. men nu ska jag ta tag i detta pluggande innan felicia kommer hem och blir sur på mig för jag inte gjort nått! så tack för mig , hej!

tänk

om alla hade en så bra vän som jag har, här är hon , Felicia Claudia Maria Dolk. 
tänk alla minnen vi har tillsammans, allt vi gjort ihop, Göteborgsresan, ensam hemma hos dig i en vecka, alla myskvällar, allting. och de minnena kan ingen ta ifrån mig. UNDERBARA MÄNNISKA! känt varandra bra i ett år nu och jag har de så BRA med dig. vad vore jag utan dig gumman. JAG ÄLSKAR DIG MIN KÄRA VÄN


ungefär

såhär kul har vi på svenskan... har utvecklingssamtal sen och samhäll sedan är de lunch på Gusto och körskoleteori vid datorerna!! sen är de D kväll, alltså Dahl&Dolk. myspys, ska kolla Sofias änglar med utan Karlsson denna gång. efter det är de puss och godnatt!
saknar dig min vän

RSS 2.0