samhällskunskap B

sitter just nu i skolan, har samhällskunskap B, jätte roligt, verkligen... jobbar med mitt postion paper, som är till FN-ROLLSPELET som alla samhällare är med i varje år. och min klass SP09a tycker de är de tråkigaste som finns på hela året. de är så sjukt tråkigt. nästa år ska vi arrangera detta, får se hur de går. nu ska ja inte vara negativ längre. jag har faktiskt ganska roligt, ellen jag och vicky sitter och pratar om annat . rosalie kommer nog snart , sovmorgon istället för detta hade ju inte varit fel. idag slutar jag vid 12.55.  då vet jag inte riktigt vad ja ska göra, men ikväll är de körskolan mellan halv 6 till 7. de är ju jätte kul, men de är bara en gång kvar, sen ska man bara dit och sätta sig med faserna, sen ska ja fan ha körkort när ja fyller 18 !!!

jag saknar er ibland, eller ja ganska ofta faktiskt

love

har engelska nu , haha. tänkte berätta om min helg lite. i fredags spelade jag innebandy match mot boxholm. vann över dom med 10-2. skönt !! sen var jag och fellut barnvakt en stund åt liam och linn. sen var de dags att hoppa i säng, för lördag morgon klockan 7 var de upp och hoppa för att sätta sig i ULG 140 till älskade göteborg, med jesper och stefan. vi hade trevligt, gick på stan , och julmarknaden på liseberg. jesper med turen vann 4 kg choklad stefan 2 kg och ja och fellicia nöjde oss med 60 g brändamandlar. söndagen var lugn, med innebandyträning på kvällen. allt för mig hej !

update !!!!

såjaaa . moa dahl uppdaterar, hon har fått en dator i skolan och kommer nu att blogga massa !! wihooo. sitter just nu med vickan och ellen och ahr pedagogiskt ledarskap. VÄRLDENS tråkigaste kurs, iallafall just nu. skriva om några gubbar som levde för typ 1000 år sen . men nu ska väl vi med ta tag i våra liv och gå till engelskan. just de, har även blivit spelberoende, robot unicorn attac !! tjatja bloggen

RSS 2.0