orientera

nu sitter vi i skolan , datorerna är konstiga och vi slipper att göra dataprovet som ingen visste att vi skulle göra i dag. sen 'är det orientering, kul nej . i kväll har jag egenetligen träning men jag känner att jag måste vila, för jag har nämligen match i morgon sista innan premiären. så i kväll ska jag nog kolla på LHC , om de finns blijetter . men vi hörs tjaaaaaaa


moooaa

skolan är bland det bästa jag vet , skämt och sido.
vi håller på med fn rollspelet hela dagrna känns de som , och det är värre än tråkigt ! jag är ju sjuk med, det har jag inte sagt , snooooor . när ja kommer till mitt älskade hem ska jag plugga och sedan bär det av till södra för att gå spåret sen kiosken, de känns ju superkul. när man kunde tränat ist . men är man sjuk så är man .
men vi hörs väl.
/ moadahl heeeeeeeeeiiiiiiii bloggen !

slår på stort

två inlägg på en dag , ovanligt för att vara mig , wow. men blev så glad när lilla mormor har varit och plockat blåbär som jag fick med mjölk efter maten till idol , kan ju inte blir bättre helt enkelt, och efter en träning som känns bra . nu är moa dahl trött , tack för mig !


haaalloojj

nu sitter jag i skolan , har ungefär jätte tråkigt, letar fakta om pakistan, går väl sådär . i kväll ska jag träna fotboll, i går var det innebandy förresten ,  josefine följde med och hon gjorde bra ifrån sig. på lördag är det lagfest med innebandyn , :) nu ska ja ha lunch sedan idrott , sen är moa en pluggis !
/ moa dahl


fotbooooll

i dag är det match igen , det gillas även om jag är trött efter gårdagen , i kväll måste jag väl plugga, även fast ja inte vill, men men .
nu kom mamma in , vi kom överens om att efter matchen blir det godis och en film, plugget får bli i morgon
för de andra känns bättre, nu måste jag kila , mattajm !
/ moa dahl

jag älskar skolan ..

tjatja , som chrilleboooii hade sagt . skolan är ju ganska kul ändå, men franskan dödade mig, hejdååå med det. fått nya tjejer i klassen med, eller ja nya och nya vet ja inte men ! :) linn tycker ja ska börja hissa och dissa ,

dagens hiss : helg i morgon !

dagens diss : regnet ,

RSS 2.0